Hyttlackering

Oavsett märke på ditt fordon så besitter vi kunskapen till att uppfylla dina önskemål med hög kvalitet. Vår designavdelning kan hjälpa dig i starskedet att ta fram en design med personlig prägel. Vår designer, tillsammans med kunden, tar fram ett målningsunderlag med hjälp av ett avancerat ritprogram så du kan se hur ditt fordon kan se ut innan lackering eller dekorapplicering. Allt som ritas och produceras sparas digitalt tillsammans med målningsunderlaget. Ditt målningsunderlag kan lätt plockas fram för återproduktion eller anpassas till ett nytt fordon


Arbetssätt

Vi lägger stor vikt på att demontera av så mycket detaljer som möjligt innan lackering utförs. Vi använder oss av specialbyggda lackvagnar för respektive bilmärke så att vi kan hantera stora mängder lösdelar.

Vår personal är utbildad för att kunna demontera och montera alla förekommande märken på marknaden.


Detaljlackering

Detaljer som lackeras löst ger bättre vidhäftning och bra täckförmåga på vassa kanter och hörn. Därav får vi ett slutresultat med hög finish.

Denna arbetsmetod är framtagen för att plastdetaljer i regel har sämre vidhäftning än plåt, där av minimerar vi risken för lacksläpp.
Copyright © 2024 Billackeringen i Mjölby AB
Org.nr 556422-5547
/dev/